Видео прилог за за обуките од областа на родовата еднаквост и застапувањето на локално ниво

Марија Савовска, извршна директорка на Акција Здруженска, зборува за обуките од областа на родовата еднаквост и застапувањето на локално ниво, одржани во Тетово, октомври 2015 година.

Leave a Reply

*

captcha *