Контакт

  1. Име *
    * Внесете го вашето име
  2. Email *
    * Внесете валидна e-mail адреса
  3. Порака *
    * Внесете порака

Адреса:

Здружение за унапредување на родовата еднаквост Акција Здруженска – Скопје

ул. Никола Тримпаре 12/1-12

1000 Скопје, Македонија

Телефон/ факс:

+389 2 3215 660

+389 70 272 942

+389 71 245 384

e-mail:

zdruzenska@t-home.mk